ENEZ’DEN DR.NİHAT ÖZKAN’A PLAKET

Ana Sayfa » Basında Derneğimiz » ENEZ’DEN DR.NİHAT ÖZKAN’A PLAKET
Tarih : 15 Temmuz 2017 - 11:45

Mardin/Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma kültür derneği Başkanı Fahrettin Enez ve Başkan Yardımcısı Edip Öner Ak Parti Mardin Milletvekili A.Adayı Dr.Nihat Özkan’ı makamında ziyeret ederek Özkan’a plaket hediye etti.Dernek Başkanı Fahrettin Enez  derneğe sağladığı destek ve yardımlardan dolayı Dr.Nihat Özkan’a teşekkür etti.

Ak Parti Mardin Milletvekili A.Adayı Dr.Nihat Özkan ziyaretinden duyduğu memnuniyeti  dile  belirterek,kendisine sunulan Plaket’ten dolayı da ayrıca teşekkür etti.

Özkan yaptığı Konuşmada şunları dile getirdi;

Sayın Başkanım hepinizi bütün kalbi duygularımla selamlıyorum.Mardin’in en büyük ilçesi olan Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma kültür derneğinden almış olduğum plaket benim için çok anlamlı,gurur verici bir duygudur.Bu sizden aldığım 2.plaketim.Mardin Ak Parti A.Adayı olmam vesilesiyle İnşaallah bu plaket bana uğur getirir.Huzurlarınızda tekrar söylüyorum siyaset ehil ellerde olursa umut verir.

Dünya lideri Reisicumhur’umuz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve Başbakan’ımız Ahmet Davutoğlu Hocamızın rehberliğinde ülkemizin şaha kalkıp dünyada yıldız bir ülke haline geleceğine yürekten inanıyorum.

Bürokrat tecrübemi Aziz Milletimizin ve memleketim MARDİN’in hizmetine sunabilmek amacıyla Ak Partiden Mardin Milletvekili Aday Adayı oldum.

Türkiye’nin yeni bir anayasaya ihtiyacı var,yeni sivillerin yapacağı anayasa, çözüm süreci beni heyecanlandırıyor.Kürt sorunu benim için tarihi bir öneme sahip bir süreç.Bu sürece mecliste olarak destek vermek istiyorum.Onun içinde siyasete girdim.Türkiye’ye kardeşlik getirecek bir tercihimi ben memleket meselesi olan çözüm süreci,yeni sivil anayasa ve Başkanlık sisteminden yana koydum.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun diyerek Kızıltepe Derneği Başkanına bir kez daha teşekkür etti.

haber kaynağı için

Etiketler :