Dernek Başkanımızın Mutlu Günü

Ana Sayfa » Genel » Dernek Başkanımızın Mutlu Günü
Tarih : 13 Temmuz 2017 - 23:39

Kızıltepe ve Çevresi Sosya/wp-content/gallery/dugunl Yardımlaşma Kültür Derneği’mizin sevilen Başkanı Fahrettin Enez’in Oğlu, Onur Berkol Enez ve Gizem Yazan’ın Ankara İller Bankası Sosyal Tesislerinde yapılan Düğünleriyle Dünya evine girdiler.

Düğüne Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bir kutlama mesajı gönderdiler. Bu nazik hareketlerinden dolayı kendilerine buradan bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Yenimahalle Belediyesi Evlendirme Memurunun kıydığı çiftin nikâh şahitliklerini Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Dekinsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Keleşoğlu, Orhan Şahin ve Deniz Songür Yalman yaptı.

Almanya’daki gurbetçi akrabaları başta olmak üzere, yurdun değişik illerinden yaklaşık 500’ün üzerinde dost ve akraba düğüne iştirak etti.
Düğüne davetli bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düğüne gönderdiği kutlama Telgrafında: “Sayın Yazan ve Enez Aileleri” hitabı ile başlayan mesajlarının devamında: “Düğün törenine nazik davetiniz için içtenlikle teşekkür ederim. Değerli çiftimizin çıktıkları bu yolda sevgi ve saygı içerisinde sağlıklı bir ömür sürmeleri temennisiyle, iki cihan saadeti diler. Beraberliklerinin iki aileye de huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Bu vesileyle sizlere ve kıymetli misafirlere en kalbi sevgi ve selamlarımı sunarım. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı” Telgrafın okunmasının ardından davetliler mesajı uzun bir süre boyunca alkışladı.

Gizem ve Onur Berkol’un evlendiği görkemli düğüne Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve Eşi Canan Miroğlu; Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cevat İşlek ve eşi, Dernek başkan yardımcısı Edip Öner ve eşi, Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar kooperatif başkanı Aziz Doğru, Mardin Esnaf Odaları Başkan Vekili İsa Tunç, İstanbul’dan İşadamı Mehmet Ali Yaşar ve eşi, Derneğimiz kurucularından işadamı Mehmet Zeki Dağtekin ve Takyeddin Irmak, Yönetim Kurulu üyeleri Avukat Mehmet Selam Enez, Kadri Ateş ve Mehmet Tahir Aydoğan, Tarım Bakanlığından daire başkanı Mehmet Emin Turgut, Derneğimiz Üyelerinden Nurettin Altındağ, Murat İlhan, Abdulhekim Çelebi, Türk Irak Derneği Eski Başkanı, Mardinli İş Adamı Mehmet Emin Değer, Eski Personel Genel Müdürü Ziya Badur, Ziraat Bankası Saman pazarı şubesi Müdürü Nusret Eldem, Dek. İn. San. Gurup Teknik Müdürü Fuat Taştan, çalışan ve personelleri, siyasetçiler, iş adamları, İş ve sanat dünyasının tanınmış simaları, birçok sayıda Mardinli Hemşerimiz ve 500’e yakın seçkin davetli katıldı.

Gizem ve Onur Berkol yapılan nikâh töreninde “Evet” derlerken iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin de sözünü verdiler.

Düğünde davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar pistte canlı olarak çalınan parçalara eşlik ederek, Gelin ve Damat’ın mutluluklarını doyasıya paylaştılar.

Gizem ve Onur Berkol Enez; “Bizleri bu en mutlu günümüzde yurtdışından ve yurt içinden gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm tanıdık, dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin. Bu mutlu günümüzde, Mutluluğumuzu bizimle paylaşan herkes şükranlarımızı sunarız.” diye teşekkür ettiler.

Etiketler :

SPONSOR REKLAMLAR