BAŞKAN FAHRETTİN ENEZ BİR KEZ DAHA GÜVEN TAZELEDİ

Ana Sayfa » Basında Derneğimiz » BAŞKAN FAHRETTİN ENEZ BİR KEZ DAHA GÜVEN TAZELEDİ
Tarih : 13 Temmuz 2017 - 23:23

Mardin-Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin 6. Olağan Genel Kurul Kongresi 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü(Bugün) saat 14.00’de Eyna Hotel, konferans salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Eyna Hotel, konferans salonunda gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurul Kongrede çoğunluğun sağlandığının anlaşılması üzerine Kongre gerçekleştirildi.Yapılan seçimler sonucunda Fahrettn Enez başkanlığa yeniden seçildi.

Mardin-Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin 6. Olağan Genel Kurul Kongresi’ne katılan Anayasa Mahkemesi üyesi Doc.Dr.Recai Akyel,Kızıltepe ve Mardin ile olan Gönül bağının aratarak sürdüğünü belirterek,Kızıltepelilerin ve Dernek yönetiminin Davetine büyük bir mutlulukla icabet ettiğini ifade ederek Olağan Kongreye başarı dileklerini iletti.

Yapılan seçim sonucunda Divan başkanlığına emekli Cumhuriyet Savcısı Vahit Civelek seçildi.Yönetim ve Denetim Kurulları raporlarının okunması ve ibrasının ardından Gayrı menkul alımı ve satımı için yönetime yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Mardin-Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Fahrettin ENEZ yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

”Değerli Misafirlerimiz,

Şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum…

HOŞ GELDİNİZ, SEVGİLİ MARDİNLİLER, DEĞERLİ MİSAFİRLER,

Mardin Kızıltepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği’mizin 6. Olağan Kongresine göstermiş olduğunuz ilgiye ve bizlere vermiş olduğunuz desteğe şahsım ve yönetim kurulumuz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sizlere, geride bıraktığımız 15 yıllık dönemle ilgili kısa bilgiler vermeden önce,

Derneğimizin kuruluşu ve sonrasında emekleri geçen, çeşitli görevlerde bulunan, üye olarak katkı veren tüm hemşehrilerimize huzurunuzda sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum.

KIYMETLİ MİSAFİRLER;

Derneğimizini kurarken kendimize sosyal anlamda çeşitli hedefler koymuştuk; Bunların bazılarını gerçekleştirmenin hazzını birlikte yaşıyoruz.

Bunların Başlıcaları,

İlimiz bazında İlçe ve okul ayrımı yapmaksızın, öğrencilerimize binlerce giyim, araç ve gereç dağıtımı gerçekleştirdik,

Bedensel engelli hemşehrilerimize tekerlekli sandalye dağıtımında bulunduk,

Üyelerimizin acı ve mutlu günlerinde hep yanlarında onlarla dayanışma içerisinde olduk,

Derneğimize mülkiyeti bize ait olmak üzere bina kazandırdık.

Bundan sonraki hedeflerimiz arasında; AKM de Mardin Tanıtım günlerinin organizasyonunu yapmak,

Üyelerimizin birlik ve beraberliklerini güçlendirmek amacıyla lokal binası satın almak.

Teşriflerinizden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına tekrar teşekkürlerimi sunar saygılar sunarım.

Ayrıca Otelini hizmetimize sunan kıymetli işadamımız sayın Takyeddin Irmak Beye de huzurunuzda teşekkür ediyorum.”Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Gerçekleşen seçimler soncunda da Mardin-Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin;

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

4-Enver AYDIN
5-Sedat TUTUŞ
6-Murat İLHAN

İsmlerden Oluştu,Toplu fotoğraf çekiminin ardından Kongre sona erdi.

Etiketler :

SPONSOR REKLAMLAR